VeKa

je společenství asi 30 mladých lidí, kteří svým zpěvem a hudbou chválí Boha. Často pořádají různé koncerty a doprovázejí setkání mládeže.

Letní soustředění na Vesmíru

Napsáno 03.09.2007

Po koncertě na Celostátním setkání mládeže v Táboře jsme se s VeKou společně setkali poslední prázdninový týden na Vesmíru. Sjeli jsme se v pondělí večer a hned od úterního rána začali pečlivě cvičit, což já vím pouze teoreticky, protože jsem kvůli školním povinnostem dorazila až v úterý během odpoledne, ale práce ž byla dávno v plném proudu.

Většinu času strávily sbor a kapela odděleně, aby každý dobře natrénoval svou část, později jsme vše dávali dohromady…Společně jsme i slavili „dospělost“ Honzy Brázdy. Většinu času jsme trávili prací, výjimku tvořily pravidelné mše sv., občasná procházka, úklid a pauzy na jídlo. Bylo to dost náročné, fyzické i psychické síly ubývaly a mizely, ale pokrok byl zřejmý. Společné dny jsme zakončili nejprve pátečním večerním koncertě a sobotním odpoledním pro naše pozvané rodiče a známé v kostele v Deštném.

Týdnem na Vesmíru jsme nejen zakončili prázdniny pro středoškoláky, ale hlavně jsme prožili i pár letních dní společně, utužili naše vztahy a chystali se na naše podzimní turné…díky moc všem za vzájemnou podporu!



Sdílet dál...

     

TOPlist